Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aprilmorgon

Gråfrusna väntar vi
där dimman dansar
och när fåglarna landar
i morgonsolens första strålar
ligger sjön blanksvart
halmgula vassruggar
skyddar från insyn
©Maria Silvia




Fri vers av Maria Silvia
Läst 353 gånger
Publicerad 2004-04-04 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Silvia