Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon (Senryu)

Ett helt universums skönhet

ryms i dina iris

och hela jordens mörker

i din pupill

 

 

 *

 

 

hela himmelens 

oskyldiga språk av regn

i dina tårar 




Bunden vers (Haiku) av Patrick K
Läst 380 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-02-01 17:49



Bookmark and Share


  sachie
vackert som universum. ^_^

lite nyfiken.... Senryu? vad står det för?
2008-02-03

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker och starkt berörande
2008-02-02

  Teresia Ridell
Wow, wow, wow !
Finner inga ord...men det gör du o binder dem trollbindande o förtrollande vackert !!!!
2008-02-01

  A-hlberg
kunde inte blivit bättre. helt klockren. jättevacker!
2008-02-01

  Lena K Nilsson VIP
Mycket vackert!
2008-02-01

    Pivvi
vacker som inget annat, verkligen bra gjort
2008-02-01

  Lyckohäxan Enediel
Mmm....nice och väldigt vackert!
2008-02-01

  thyra
Underbara ord!
2008-02-01

    ~maria~
vackra ord..
2008-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt vackert och ömsint.
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K