Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara spyr lite dynga från tider som varit :-) Kallar honom Herre Curre


Skönt

Din förbannade jävla idiot
mig gör du fan inget emot
nu sitter du där med ditt självgoda flin
lyfter på ögonbrynen rör inte en min

Du skapar effekter utan att bry dig
vad har du i hjärtat är det is eller bly

Jag vet inte vad men för den lede fyyy

Vem är du att snattra om vad som är rätt
det är ju bara ditt försvarstal jag sett

När är du den du verkligen är
jag tror inte du vet inte nu inte när
den dag ska komma när det går upp ett ljus
för dig själv om vem som är herre i ditt hus

Det finns ingen herre, det finns inget ljus
det finns ingen som vill va i ditt hus
du sprider din dynga och ditt eget skit
så herre min je jag vill inte gå dit

Om du skulle ringa och vill jag ska komma
ska jag minsann skratta mig ur led
där kan du sitta och vara ifred
tills tiden är ur led.
Där har du ingen makt
för nu är jag alltid på min vakt.

Din förbannade skitstövel




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-01 22:08



Bookmark and Share


  Bagan
Denna var riktigt bra, jag känner igen mig i dina känslor!
2008-02-02

  Ronny Berk
textens budskap förstärks genom rimorden...kraftordat om besvikelsen...ja...
2008-02-02

    ej medlem längre
Ha, den här häll måttet hela vägen,
fantstiskt duktigt du skriver och
får det även att rimma *ler*
Den är lite små fräck och har känslan
nu-tar-jag-ingen-mer-skit-från-dig!
Bra :)
2008-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt