Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag inte föstår Grekiska så frågar jag vad det betyder. Om du inte vill översätta så är du väl inte intresserad av att låta mig veta.


Du har orimliga krav på mig

Jag vill veta

jag vill se

jag vill känna

jag vill ge

När jag inte

kan dig se

vill du hjäpa mig

med de´

kan du hjälpa mig

på traven

innan jag

hamnar i graven

får jag veta

innan dess

annars kommer

jag bli less




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-02 01:31



Bookmark and Share


  Ronny Berk
känner ett främlingskap förmedlat genom den texten...
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt