Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Märkligt det där med tid. Ibland går tiden så fort, ibland segar den sig fram....


Tiden

 

Tiden känns långsam

när den pågår men för snabb

när den passerat




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-02 10:15



Bookmark and Share


  katt.inc
Ja, det är väl konstigt. Bra beskrivet.
2008-02-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP