Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutning är

Stekt strömming med potatismos

Att av dig få en vacker röd ros

Att med dig somna och vakna sked

Att i brasan ha björkved

Att i fäboden tillsammans vara

Att höra en skrattande barnaskara

Vacker musik få höra

När sonen vill ha mitt lyssnande öra

Känna att kroppen är stark och frisk

Våga ta steget och ta en risk

Att känna mig vacker för dig

Att känna att du älskar mig








Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-03 15:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
läser med ett leende denna finstämda livsnjutning poesi... stekströmming hemlagat mos ... rosendofter lika som brasvedens sprakande under barnens skrattlystnader...finsaker och vackerheter väl njutformat...
2008-02-03

  Michaela Dutius
Ja det är de små tingen som gör livet rikt- så kanske är det de små tingen som är de verkligt stora
2008-02-03

  Lyckohäxan Enediel
Livsbejakande och väldigt kärleksfull njutning!
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt