Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stjärnfall






på andra sidan midnatt

föll stjärnorna som tårar

framför våra ögon



och visade hur kort

allt egentligen är

för oss två tillsammans




Fri vers av emilf77
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-03 20:24



Bookmark and Share


    Pivvi
vackert!
2008-02-10

  Ariane
bra :) gillar denna, får en mysighetskänsla, antar att det är för att jag gillar orden och hur du användt dom, bra jobbat :)
2008-02-09

    sunnanvind
Underbar dikt! Glad att jag fann den och *Bokmärker* bums!
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77