Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bit för bit



Bit för bit
River jag bort hinnan
från mitt liv

Under den framträder
ett ansikte

Ett vackert ansikte

Så som de skulle sett ut
om jag bara vågat leva . . .




Fri vers av Ceca
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceca
Ceca