Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, bara du



Du, bara du, hör det jag nästan säger,
du läser mellan raderna jag inte skriver

Du, bara du, känner mina tankar,
du gråter mina tårar

Du, bara du, har mitt hjärta i din hand




Fri vers av Ceca
Läst 514 gånger
Publicerad 2008-02-04 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceca
Ceca