Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill både älska och kyssa


Jag vill både älska med elden och kyssa snön
även med vetskapen att båda lämnar efter sig ett rött spår.
Jag spyr upp allt som kallas för energi och livsglädje.
Och jag slår sönder varenda skärva om hopp
och blåser ut varenda låga av lust




Fri vers av Ceca
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceca
Ceca