Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett litet barn finns det något bättre


LYCKA

Ett litet barn i mitt knä
en blöt puss
två armar om min hals
hon säger
farmor jag älskar dig
det värmer ett fruset hjärta
lyckan är fullkomlig

anits 1 februari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 359 gånger
Publicerad 2008-02-04 12:18



Bookmark and Share


  stella
Precis vad jag känner! Underbart!
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP