Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppskruvad

Uppskruvad känner hjärtat slå
i halsgropen
Klick klick klick med dataknappar
Svara i telefon, springa och hämta
utskrifter, fort fort, två sjuka
Andas för högt upp
Men jag hann med det jag skulle
så jag känner ändå en tillfredställelse

Mina egna samtal jag skulle ringa
glömde jag.
Det är som om arbetsplatsen har
en magi som gör att man glömmer allt
annat utom jobbet.

Det måste bli en promenad när jag
kommer hem så jag får lugna ner mig.

Då sover man gott, då vilar kroppen bättre
då går man av sig stressen och frustrationen

Skönt.




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 17:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så oerhört bra du fångar hetsen och oron...en promenad hjälper nästan jämt!!!!
2008-02-05

  Ronny Berk
välskrivet om vardagsnära stressrika krav med en välfunnen och avkopplande promenad som kropps och själs återförelse...
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt