Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i brun 70-tals soffa

 

Lustan strömmar

mellan manchester


tyg


och sköte




Fri vers av stronza
Läst 431 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-04 20:17



Bookmark and Share


  mayhem and order
Skön både text, känsla och helsynkat mellan text och titel.
2008-09-05

    Noomi
mm.. sköön..
en så gammal soffa
har nog varit med om en del...
2008-02-05

  Jan Linderoth
Den tiden var väldigt mjuk mot huden! Och soffan är ett bra ställe på jorden.
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar