Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskvärt Mån-Fre, Lö, Sön, samt alla helgdagar



skönhet:


det som vi småskrattar åt
att vi inte förstår


(det yttre klingar av tillslut,
som vårsolens ljus mellan speglarna)






kram:


livet är inte lugnande nog
för människor var för sig






kyss:

(verkar inte lugnande)

livet är inte berusande nog
för människor var för sig






kärlek:

(mellan älskande)

ytterst sannkärleksliknande substitut
till den oexisterande sanna kärleken

(verkar också omedvetet tröstande
för att kärleken har just detta villkor)







förälskelse:

total och euforisk ovisshet
om den sanna kärlekens oexistens






avkoppling:

... ... ... ... ...
... ... ... ... ...
- lördag tror jag?










Fri vers av anakin
Läst 507 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-04 20:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
taänkt har det här diktjaget. Känt också. Det är stort!
2008-03-19

    ej medlem längre
så kan man också se känslor
ur ett vetenskapligt perspektiv
2008-02-17

  Ms Lovecraft
Vi har en ny kandidat till \"Days of the week\"!
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

anakin