Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig lillasyster



Jag vårdar om dig i mitt hjärta
mitt hjärtas armar håller om dig
för att visa att jag bryr mig
för jag älskar dig




Fri vers av Malin Johansson
Läst 488 gånger
Publicerad 2005-05-29 00:46



Bookmark and Share


  Markattan
Fåordigt, men mer krävs inte för att få fram den sanna känslan. Fint om kärleken till en syster.
2005-06-04

  Manal
älskar din dikt. Kärlek till syskon är underbart.
2005-05-31

  Bellabella
Jätte fin=)
2005-05-30

    Herr Quist
Det jag alltid känner men aldrig får ord till att säga... Tack!
2005-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.