Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lena


Allt det du gett mig
går aldrig att ersätta
Ditt hjärta kommer alltid vara ditt hjärta hos mig
Din värme och själ
kommer alltid att bevaras
tryggt i min famn
där minnen aldrig kommer att bli begravna
utan alltid finnas kvar
för i mitt hjärta finns du alltid kvar




Fri vers av Malin Johansson
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-05-29 00:52



Bookmark and Share


  Bellabella
Gillas*MYCKET*
fint malin...Ge den till henne(:
2005-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.