Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som tipex gör jag dig ogjord



Där går du
och förstör allt du rör

Dina blickar skär hål
dina ord begår mord


Efter dig går jag

som ett spån,
ett jävla fån

Med ett fejkat smile
och granna ögon,
osanna




Suddar jag ut!




Fri vers av mashas mash
Läst 469 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-05 20:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja radera bort denna person
gott skrivet, i ord blev det dock

sudda ej de
2013-06-25

  Bibbi VIP
Ja, dessa måste vi skaka av oss om vi ska kunna vara glada.
2008-04-11
  > Nästa text
< Föregående

mashas mash