Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

 

Så ropade solen
bortom molnen
en liten strimma hopp
en hälsning om fröjd

precis där mitt i
en tung andning

stegen vänder om
hopp över mossa och sten
till gläntan
armar slår ut i en hälsning
nej blir till sång

ja

jag skall dansa med dig
tills morgonens dimma upphör
ända in i aftonrodnad
där skall vi drunkna
i het magma

-du och jag-








Fri vers av NoMi F
Läst 1735 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-08-02 17:11



Bookmark and Share


    Mejja
Underbart härlig och fri!!
2009-03-04

  Nils Sondefors
Verklig poesi!
Applåd!
2008-03-14

    mashas mash
Jättevackert skrivet!!
2008-02-06

    Tony Lundén
Jag njuter av varje rad. Som vanligt :)
2007-09-21

  Bissen
Åhhhh... Du lyfter upp mitt humör denna dag...! Tack!
2007-09-11

  poesi pplot
Vackert om tusamhet. Heter det så? Vart kom det ordet ifrån? *skratt*
2007-08-24

  Neal
Bra dikt !
2007-08-04

  * Ammi *
Välkommen tillbaks!

underbar text, som vanligt! speciellt sista stycket tilltalade mig mkt! kram
2007-08-04

  Bjarne Nordbö
Du var mej en nygo bekantskap. Vilket flöde. Kanon.
2007-08-04

  Madjori
Kram, äntligen syns du till här igen och det med en underbart fin dikt. Tack!
2007-08-03

  Carin
Jag skriver som Mr Lindeman, hon är tillbaka! Du har varit saknad! Och du gör mig inte besviken heller. Mycket vacker dikt!
2007-08-03

  Night Soul Woman
Wow! Jättebra skrivet!*bokmärkes* så klart och *applåd*
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

NoMi F

Mina favoriter
svarslös