Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan och jag


vänd blad
ny bok
tyst rum
i
en stund
fantasi



 

 

Nomi Nyström




Fri vers av NoMi F
Läst 1408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-13 09:04



Bookmark and Share


  Bissen
Ja du sätter igång mina tankar! Bra!
2007-02-17

  Rune Thorsell
Hej Nomi!

Det Du beskriver heter viss "flow" på svengelska. "Inspiration" hette det tidigare. Det fungerar väl så att man kommer på någonting som man tror skall kunna bli någonting. Man sätter igång och skissar. I gynnsamma fall kommer man in i ett tillstånd där det börjar flöda ("flow") - i mindre gynnsamma fall växer prasslet av hopknycklade manus från den alltmer rågade papperskorgen till ett knastrande som från en skogsbrand.

Trevlig dikt! Kort och koncis! Bra! Rune.
2006-11-13

  King ink
Bra Nomi, I LIKE, alla dikter som handlar om inspiration och den skapande kreativa processen är bra ! ;-)
2006-11-13
  > Nästa text
< Föregående

NoMi F

Mina favoriter
svarslös