Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömt vemod

 

Sakta faller tår

solstrålarna torkar upp

röda läppar lér




Bunden vers (Haiku) av NoMi F
Läst 1787 gånger
Publicerad 2006-08-05 20:22



Bookmark and Share


  * Ammi *
javisst så sant ... efter regn kommer sol ...
2006-08-06

  Bodil Sandberg
Som Rune skriver:Ett drama!!!!Och ett mycket målande sådant!
2006-08-06

  Rune Thorsell
Hej Nomi!

Bara nio ord men ett helt litet drama! Det här är verkligen något man njuter av att läsa! Från poetens hjärta direkt till läsarens!

Kram! Rune.
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

NoMi F

Mina favoriter
svarslös