Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig höstvinter

 



Hösten rasslar löv

brittsommar fångar dem upp

en tyst snöflinga




Bunden vers (Haiku) av NoMi F
Läst 1506 gånger
Publicerad 2006-08-06 15:39



Bookmark and Share


  Manal
så vackert tystlåtet..
2007-01-14

    Tony Lundén
Mmm höstens färgprakt vill jag se! Underbart diktat.
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

NoMi F

Mina favoriter
svarslös