Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustivindars sång


Augustivind

ylar runt husknutarna

solen lugnar allt





Bunden vers (Haiku) av NoMi F
Läst 1920 gånger
Publicerad 2006-08-06 15:48



Bookmark and Share


    Tony Lundén
Snyggt. Augustivindar... älskar dem. Snart höst, längtar.
2006-08-12

  Nils Sondefors
Som sagt - snyggt!
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

NoMi F

Mina favoriter
svarslös