Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan jag nuddar kudden

Innan jag nuddar kudden
Ska jag drömma om dig

Där ska vi springa och leka tafatt
Jagas och ha en kravatt, hårt snörd kring klänningslivet
Det är en del av hela livet

Vi ska famnas och fylla varandra med skratt
Mödrarna våra tror bestämt vi fått fnatt

Välfyllda bärkorgar smörjer vårt krås
Till kvällen vankas det gås

Sen kommer hösten och allt roligt försvinner
Då bevarar jag dig i mitt ljuvaste sommarminne




Fri vers av lilla t
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-05 23:06



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Nej o nej, min höst är inne och ingenting roligt har försvunnit!
Kram
Carl-Erik
2008-03-08

  Leif Furstedt
Din text andas ett nu, en möjlighet, liv, långt från den höst som komma skall.
Otroligt vackert, när jag tar mig tid att smaka på raderna.
2008-02-08

  MammaMia
Underbart kärleksfnatt..... mer sånt i livet
2008-02-06

  Nasrin
kärleksfull och stark, mycket vackret.
2008-02-06

  Mats Henricson
Härlig kärlekshyllning !
2008-02-06

    Trast
Glädjefyllt.
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t