Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You don´t mess with me

Knacka inte med vemodets käpp
på min dörr,
du satan, du vidriga,
du oförlåtliga lilla as.

Knacka inte på mitt fönster,
glaset är inte krossbart
och gallret är byggt av hat.

Knacka inte på min rygg,
du vidriga, svekfulla,
patetiska åbäke.

Må det slå tillbaka på dej
en dag,
trefaldigt, tvi tvi tvi.

Trust me, you dont want to
mess with me! ;)




Fri vers av Magica VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-06 01:46



Bookmark and Share


  NågonAnnans
HÄRLIGT!!!! WOW vill jag bara säga... En text fylld av kraft som heter duga! En som jag själv önska haft:) *APPLÅD*
2008-03-10

  Elisa-Linn
Wow! Starkt och lite komiskt.
2008-02-18

    Herr Ångest
Jag tycker om upplägget o ilskan i dina ord..

bra med knackningarna som kommer från olika håll.. står som symboler för olika typer av personer..

Det enda som inte riktigt passar in är slutet.. ersätt det med nåt svenskt o nåt annat som passar in bättre.. så blir den kanon!
2008-02-06

  Mauri
oroa dig inte, what comes around goes around...livets lag :-)
2008-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Hoppsan... Ord och inga visor...
Vågar man kommentera...?

En fråga: Är dikten tillägnad Satan eller bara någon av hans representanter ?
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP