Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6:e februari. Sanning.

Ingen kan bära sanningen
Sanningen kan bara finnas mellan oss.




Övriga genrer av rista crus
Läst 485 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-06 08:39



Bookmark and Share


  Mögelhud
Dessa korta rader, de sager sa mycket. Underbart.
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

rista crus
rista crus