Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det började bli för sent

Nej det är inte jag
med min skavda hand
som ska ställa soluret rätt vid din sida.

Att axeln är sned
är ditt eget fel
och jag är ingen hjälp

såtillvida

jag inte får bo med din skugga
och vänta på tidens gång.




Fri vers av rista crus
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rista crus
rista crus