Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan kalla det Gud

En dag duschar man, tar på sig rena kläder och tittar sig i spegeln och tänker: ok, det är så här det är nu.
Om det är det värsta som händer, som kommer att hända eller har hänt. Eller det näst värsta - spelar ingen roll.
Här är jag nu.
Fast hjärtat fortsätter att slå hårt och fort.
Något i chocken ger oss kraft att handla och vetskap om i vilken riktning.
Man kan kalla det Gud.




Fri vers av rista crus
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-12-19 12:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min Gud är mycket konkret. Icke abstrakt. Hans namn är Jesus.
2021-12-19

  SatansSon VIP
den här var fin.
2021-12-19
  > Nästa text
< Föregående

rista crus
rista crus