Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har redan somnat

Fast du ligger alldeles bakom
du känner inte
min kropp dras samman i kramper.
Fastän din hand på min mage
inte varje inandning knyta sig.

Bara bortvända från dig
tillåter jag mina ögon att rinna.




Fri vers av rista crus
Läst 507 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-03 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rista crus
rista crus