Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22:a februari. Om förälskelse.

Och man kan så småningom se
att övergåendet av den första tidens förälskelse
inte är någon sorg
för vi ska alltid bära med oss den tiden.
Den är förutsättningen för
och den är öppnandet till
vårt fortsatta liv tillsammans.




Övriga genrer av rista crus
Läst 755 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-22 17:50



Bookmark and Share


  Maria T
Den första tidens passion
kan i bästa fall övergå i
en innerlig och varm gemenskap.
En mycket fin skildring.
2008-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen fint formulerat och bra uttryckt!
Precis så är det!
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

rista crus
rista crus