Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man inte förstår varandra


DU

Du kan inte längre ta ifrån mig glädjen
glädjen att gå in i en kyrka
tända ett ljus
söka lugnet och stillheten
du kan inte längre ta ifrån mig
att få vara den jag är
du kan inte längre
försöka ändra på mig
ha kontrollen
du finns inte längre hos mig
ditt liv tog slut alldeles för fort
det var kanske så du ville ha det
du tappade tron
viljan att fortsätta
den stig vi börjat vandra
du började tvivla
jag såg inte dina problem
när jag upptäckte dem
var det försent
du ville inte ha hjälp
istället började du ifrågasätta
en dag tog dina krafter slut
du somnade in med armen om mig
nu har du det bra
ångesten och oron
gör dig inte illa längre.

anits 6 februari 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-06 09:42



Bookmark and Share


  stella
Skönt att läsa...lycka till!
2008-02-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Gripande och vacker/B
2008-02-06

  Michaela Dutius
Mycket vacker avskedsdikt
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP