Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lever kvar hos mig

Sluter ögonen, så att jag åter ser
Under den gamla eken, sitter du och ler
Grenarna skyddar dig, där dem hänger ner
För varje gång, blir dem fler och fler

Ingen förstår hur mycket du fortfarande ger
Alla säger att du inte finns mer
Nu känner jag förtvivlan, när någon ber
Hur kan man tro på Gud, när sådant här sker?

Jag ser dig i ögonen, och kan inte sluta le
Picknick korgen glömde jag att ta med
Lyckas alltid glömma och bli sen
Det vet du om, och ber mig ligga ner
Du sjunger vår sång, medan vi ligger sked

Jag sluter mina ögon, och drömmer om att inte vakna mer




Fri vers av Totimomo
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-06 14:18



Bookmark and Share


  Amäändasötkoräända
oj, det kändes så äkta, så verkligt, dina ord är viktiga!
bra skrivet, nej, Otroligt bra skrivet!
2008-02-17

  ia VIP
trots ännu en gång en massa rim, så gör du det lysande, o med en nerv som bjuder in till tårar och känslor.
lysande!

det sista griper tag i hjärtat
2008-02-06

  Carin
Usch vad sorglig. Mycket vacker på samma gång och du har verkligen fått fram känslorna, speciellt mot slutet
\"Du sjunger vår sång, medan vi ligger sked

Jag sluter mina ögon, och drömmer om att inte vakna mer\"
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Totimomo
Totimomo