Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmod

Att ta sitt liv
kräver mod.

Men det
är
förbannat
mycket
modigare
att leva livet.




Fri vers av Skye
Läst 355 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-06 16:28



Bookmark and Share


  Quasimodo
Livsklokt, modigt och med mycket insikt !!
2008-05-26

  Lejonhjärtas poesi
Modigt och insiktsfullt, bravo!
2008-04-12

  Ronny Berk
en berörande text med viktiga tankar och slutsatser
2008-03-20

  Rachel Roth
Inget kan vara modigare än att leva!!
Bra uttryckt
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Skye