Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vision

 

Jag ser dig

genom lågan från ensamt stearinljus

kastande sina skuggor

längs väggen

 

Jag andas dig

genom dina lungor

som fyller luften med näring

 

Jag älskar

lite mer för varje dag

Där månen bryter ljuset

och där näringen till kärlekens rot

finns att finna

 

i dina andetag




Fri vers av nettizen
Läst 369 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-07 13:55



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Åh! vilken otroligt vacker kärleksdikt
och sådana är inte lätta att få till!!!
SUVERÄNT!!!
2008-02-09

  Thommy
Riktigt vackertt, älskar den.
2008-02-09

  glittertindra
så otroligt vacker dikt om kärlek... om kärlek när den växer...
2008-02-09

    © Birgitta Wäppling VIP
Vacker text.
Till exempel denna rad: \"lite mer för varje dag\"
2008-02-09

  Michaela Dutius
Sådan är den riktiga kärleken - den växer- oerhört vacker kärleksdikt - jordnära med rymd i
2008-02-08

  Ronny Berk
så vacker poesi om den rotfasta kärlekens näringsrika löftens uppfyllan...
2008-02-08

  thyra
Underbar känsla! Fint!
2008-02-07

    sunnanvind
Jag älskar

lite mer för varje dag

Hela din dikt andas ro, kärlek, trygghet... jag slås av att jag blir alldeles stilla inombords då jag läser..I allra högsta grad njutbart!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen