Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre kraften



stannar evigheten i en slocknad själ

eller är den flydd

varför ta ett evigt farväl

när vi står under guds beskydd


finns svaret inom oss

hos liten och stor

mot gudsbegreppet vi slåss

är det inom oss evigheten bor




Fri vers av berxper
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-08 19:48



Bookmark and Share


  Havsbris
Vilka kloka ord,
de är läs- och
tänkvärda,
oh jaa, nu gjorde
du mig att fundera
;o)

Det andliga är grunden
som måste finnas för
att bygga över, det som
är fundamentalt i livet,
är värmen inom oss,
ljuset, kärleken, som
ger enegin som behövs
som gör en att gå vidare
och orka med det jordiska!!

Första och sista vers är bara
kontextens nyckel, så otroligt
bra!! Mellan rader känns
kraften av dina ord från din
själ!!

Tack för så visa glosor!
5*****
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

berxper
berxper