Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

wisper

Känner hur en kår av förnimmelse kramar om mitt innre

hjälp!


Vad känner jag?

En oro sprider sig och min kropp reagerar starkt på känslan


Jag går in i mitt innre rum


Vad är det frågan om... varför har jag känslan om att det inte står rätt till?


Tankarna ur runt i huvudet som en tornado


Inuitionen talar sitt tydliga språk

Något jag var med om ett par dagar sedan har gjort sig påmind


Nu stod det klart...

detta är inte bra!!!


Jag måste ta tag i detta nu, inse faktum

Det går inte skjuta på - då gör jag mig illa


Min själ skriker - jag vill inte!

Trots det måste jag inse det oundvikliga


Nu är det definitivt....




Övriga genrer av Spune-mi
Läst 228 gånger
Publicerad 2008-02-08 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi