Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom

kom igen

mitt hjärta börjar falna




min själ ruttnar





jag vill inte bli fast i detta hål





kom hit, min stjärna är utom


bortom allt vett




jag lovar jag har väntat o väntat









Övriga genrer av Spune-mi
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-08 21:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Can you hear me, Major Tom?
Can you hear me, Major Tom?
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Spune-mi
Spune-mi