Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koppla mig

Du undrar vad som händer
Varje gång jag vänder mig om
Och väljer lögnen
Istället för att se dig i ögonen
Du kan inte få veta
Du kan inte få veta
Allt jag säger
Ångrar jag
Önskar att min tunga
Kontrollerades av den som vet
Bäst vad som passar
Jag vill att du kopplar mig
Säg mig vad du vill höra
Om ingenting alls
Faller jag på knä,
Väntar, och med tiden
Kan jag blicka tillbaka
På min livsuppgift
Viktigt eller oviktig
Koppla mig, led mig
Vartsomhelst, närsomhelst




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-08 22:48



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
diggar nicket!
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon