Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är märkligt med sorg. Den akuta stora sorgen efter min älskade man, döljer andra sorger som nu kommer fram.....


Bakom sorgen

 

Att jag bar

många

sorger

att

mitt liv

hade så

många hyssjade

svarta minnen

det

visste jag

inte

förrän

nu




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-09 00:12



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Finstämt,välpoetat o sant!!!
2008-02-09

  Amäändasötkoräända
den berörde mig nånstans
långt långt in i själen
tack!
2008-02-09

  charlotte hedendahl
Sorgen är bra på att låsa upp själens mest inlåsta och undangömda minnen!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP