Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När oväntade tunga besked ramlar in.......

 




Opåverkbart

 

 

I hjärtats tysta korridor

ensamma steg i mörkret

Droppet från salt tår

följer spåret

längs vägen man går

 

Opåverkbara beslut

sköljer bort glädjerus

I sorgesamt skede

likt krossat grus

 

Ensamheten känns ganska trivsam

i hjärtats korridor

Skyddar mot omvärlden

där grymheten är så

ofantligt stor

 

Längtan kommer bli

tung börda att bära




Fri vers av nettizen
Läst 383 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-09 10:48



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbart...
2008-02-09

  Carola Zettergren
Enastående! finstämt och skirt
om något tungt!
SKICKLIGT!!!
2008-02-09

    Lindizz
Oh denna text berör mig inpå djupet, finner inga ord just nu. Väldigt vackert och känslosamt skrivet.
2008-02-09

  Michaela Dutius
Mycket vacker och starkt berörande- om svårigheten att hantera livet när allt står på huvudet
2008-02-09

  glittertindra
en text som lägger sig tungt i hjärtetrakten... ja, den längtan, och oväntade besked, inte lätta att hantera alla gånger...
2008-02-09

  Lejonhjärtas poesi
Ja du vilken berörande dikt! Hur förhåller man sig till det som är opåverkbart? Att skriva poesi är ett alldeles utmärkt sätt, vackert!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen