Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nattfrågor

 

 

var finner jag kraft att förlåta

den orätt jag inte förstår

 

och vem ger mig trygghet att gråta

vem vårdar mitt variga sår

 

de hårdaste klippor kan nötas

de trognaste vänner kan gå

 

om min mognad och barnslighet mötas

vill du stanna och älska mig då

 

 




Fri vers av Tabes
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-09 19:56



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Himmel vilken tjej till att dikta!! Blir aldrig mätt.
2008-04-19

  taowaki
Jättefin! Med mycket frågor under ytan, men blir dina meningar i rimform!
2008-04-05

  Albert
du skriver så fint att jag vill komma och dricka kaffe

de sista två raderna tycker jag så mycket om
2008-03-05

  Göran P Rödholm
Fint att se en rimmad sak där rimmen känns så naturliga som här. \"Trygghet att gråta\" ... det var fint.
2008-02-18

    Bim
..den här är så fin så den skulle någon sjunga.Hälsn.Bim
2008-02-10

  glittertindra
fin... bokmärkes...
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes