Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små perfekta klot

Vi är små perfekta klot
som rullar runt på planeten ett tag
men vi förstår visst inte riktigt bra
vilken genial och underbar
uppfinning vi är
av någon mästare
som skapat oss så
in i vassen perfekt
in i minsta detalj
från topp till tå
att allt bara funkar

vi borde vara glada
och tacksamma
och lyckliga
att vi är så himla bra
och funkar så fint
från stortå till hårstrå
från öga till öra
från hjärta till hjärta
från åtrå till de små

vi skulle vara glada
vi skulle inte skada
varann









Fri vers av claes fredelius
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-09 20:34



Bookmark and Share


  vetlandaslyna
slutet verkar inte helt självklart och jag älskar det osjälvklara (hoppas inte det där lät alltför luddigt och att du kanske begrep vad jag menade *ler*). den är verkligen fin, och inte bara med orden som du lägger upp snyggt, utan tanken bakom. jättefint faktiskt!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius