Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träffa Terese i Parken

Jag träffa Terese i Parken
Är du målare? fråga jag
Hon titta till och sa jag
har ateljé i Västbergaparken

Hon hade en tjuv
I sitt våta sköte
Vårkvällen var ljuv
Det var vårt första möte

Han hade sin manlighet
I en mörk sipprig grotta
Han kom som en raket
i hennes nyerövrade mutta

(på Bokkaféet Edenborg idag 2 feb anno 2008)




Fri vers av claes fredelius
Läst 203 gånger
Publicerad 2008-02-09 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius