Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir kanske inte lika mycket ilska som sist....men barndomslandet är kvar i fokus....




Förlåt

 

Om hon någon gång

hade bett mig så hade

jag nog förlåtit




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-10 10:05



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Trots ett stort besvär
till sist jag lyckades att lista ut vad sann och verklig kärlek är.
Så hör mitt svar på denna svåra gåta;
* * * * * *
Sann och verklig Kärlek är – att kunna förlåta.
2008-02-10

  Michaela Dutius
Ja det svåra är att förlåta när ingen ber om det...bra skrivet
2008-02-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det, som var
i sig, man har
och på det spar
tills man får, ett svar
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP