Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndroppar

Dropparna smattrar glatt mot taket
så småningom kommer solen fram
jag tittar mej om vaket
naturen är ren från dam

blommorna de vippar glatt
och torkar så
på trappen sitter det en katt
och i solen hon kan må

Jag luften i lungorna drar in
och känner friskheten
jag vill känna den här dagen som min
och själv få hela härligheten




Fri vers av mjuk
Läst 430 gånger
Publicerad 2005-05-30 16:08



Bookmark and Share


    Mejja
Underbart underbar! denna fyller min morgon med lycka!
Infångad vårandning och frid. Ja njut min vän... den är din!
2006-04-22
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk