Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku; om svanar



betraktningsvärda
stolthetens vita svanar
livstidslevande




Bunden vers (Haiku) av Ronny Berk
Läst 604 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-02-10 17:47



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
GULD!
2015-01-24

    Erika H
lever sin livstid
med högt buren hals
vacker och sinnlig

bildrik haiku
2008-02-25

    ej medlem längre
Tänk, om även vi kunde vara LIVSTIDSLEVANDE... levande i varje stund av vårt liv.
2008-02-19

  karenina VIP
ja, svanar är verkligen vackra och stolta fåglar. fin haiku detta
2008-02-16

    Noomi
fint fångad bild av dessa vackra djur..
2008-02-10

  glittertindra
livstidslevande tillsammans... vackra djur...
2008-02-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
En vit svan, flög en
gång, framför mig
när jag cyklade,
den flög framför
mig, en lång bit,
jag kände mig,
som om, jag var
dragen, av en
***ängel***
2008-02-10

  Annette Andersson
Enstrålande haiku som fångar ögonblicket med vändningen i sista raden *applåd*
2008-02-10

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja jag såg flera stycken idag simmandes i ett träsk
Jättefint
2008-02-10

  Bortklemad
Vackert, fin känsla!

mvh Oskar
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk