Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku; om våren



parningslängtande
vårliga budbärare
betraktansvärda




Bunden vers (Haiku) av Ronny Berk
Läst 756 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-02-10 17:47



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Betraktansvärda , jajamensan :-))
2008-03-18

    Erika H
kutter och sånger
pipande bland spirande löv
kurrande och mys

mm... våren är härlig

smekande haiku
2008-02-25

  lodjuret/seglare VIP
vilka nötter folk är som parar sig
om sommaren när det är om
våren det skall ske, det vet int
människorna men väl fåglarne
2008-02-13

    Stormöga
YaY! har saknat våren så otroligt mycket!

och parningslekar är alltid trevligt:D
2008-02-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
De bär bud om våren,
som vanligt under åren,
och fortfarande, så står man
och tittar upp mot skyn, och
undrar, när kommer de igen,
till oss, till byn, det blir en syn...
2008-02-10

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Världen har blivit lite upp och ner
Men det är lika vackert varje gång
dom kommer flyttfåglarna
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk