Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtgränsen är nådd, sorgens mörker kan inte bli svartare, saknaden efter min älskade har nått sin kulmen.


Ett steg till

Någon
enstaka
gång

hände
det att
jag

fick
uppleva
förnöjsamhet

när

mörkret

inte

var

kompakt

~ idag sitter jag och ~

n j u t e r

av ingen särskild
orsak

eller av

just det

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-10 15:52



Bookmark and Share


  katt.inc
Jag unnar dig verkligen att njuta och du beskriver det så bra.
2008-02-10

    Scribble
Ulla, ännu en så vacker text, njut!
varmt tack, och även för de andra!/S
2008-02-10

  Carola Zettergren
FINT poetat!
Snyggt fångad känsla!
2008-02-10

    Melona
åh

jag har verkligen
njutit idag

inte bara av dina ord

utan just av

ingen orsak!

fint och balanserat skrivet
2008-02-10

  Michaela Dutius
Livet som tar dig i sin vård och för dig framåt- ett steg i taget
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP