Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag brukar vara veckans värsta dag för mig. Idag syns varken himmel eller sol.....dimman rullar in från väster.




Gråväder surprise

gråväder
är
bara

förnamnet
när dimman
rullar in

och det
knappt går
att se

längre
än
tio meter

så många
grå nyanser
har jag

aldrig
tidigare
sett

ändå
skiner
solen

i

mitt

hjärta




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-10 16:10



Bookmark and Share


  katt.inc
Grå är hoppets färg, har jag hört någon gång, härligt att din sol skiner.
2008-02-10

    Melona
oh my,

är vi två själar med en tanke!?

Precis så där har jag tänkt idag! WOW!
2008-02-10

  Michaela Dutius
Ja dimman är grå och det är lätt att tankarna blir detsamma.
Mycket fin text!
Kram
2008-02-10

  NågonAnnans
Hur det än är så lyser ALLTID solen bakom det gråa molnen med sin fullaste kraft:)
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP