Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öööööö

En kvinna från ön långt där borta
som resvägen sin ville korta

Hon sa om man drar
ön kanske far

Närmre fastlandets mark kunna porta




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2008-02-10 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt