Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nybo sambo

Min kärlek jag ger dig
i ord och i handling
och vill du då ha den
så sker en förvandling
När ljuset når upp till den känslan jag fått
Då vaknar och lusten att höjder vi nått

När vi sen bestämt oss
hur det nu skall vara
så blir det då kanske
en bit vi får fara
Där vi hittat vistelsen för våra liv
det kommer att kännas som jättestort kliv

Vi i våra bon då
får rensa förråden
som inte hör hemma
tillsammans för då den
som vill taga med sig för mycket ditut
gör att vi själva inte får plats till slut

Men jag är ju inte
av saker en vän
så inte jag bryr mig
om mitt säljes hän
så om vi kan samsas kring detta javisst
då kommer vi hamna på grönskande kvist

Jag vill gärna dela
ditt liv som det nu är
jag känner en känsla
jag aldrig förr vart när
Och om du sen kommer fram till samma sak
så kan vi ju åldras och titta tillbak (s)

Och på ålderns höst
vi då kan promenera
och prata om tider
och då kommentera
Hur vi träffades i en grön vacker park
och skriver nu historia på ett ark




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-10 18:39



Bookmark and Share


    sunnanvind
underbart hoppfull förälskad text...där känslan säger Wow!
2008-02-10

    Bodil Sandberg
här bjudes kärlekens ord sprudlande förväntansfulla och fulla av glöd..vem kan motstå!!!!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt